VENDA I DISTRIBUCIÓ DE VINS, DESTIL·LATS I LICORS

¿En què podem ajudar-te?

Distribució de begudes

Compra vins, destil·lats i licors per la teva empresa o negoci.

Plataforma B2B de comandes online

El major catàleg en línia de begudes a un clic.

Vinoteca i licoreria per a particulars

Compra milers de begudes amb atenció personalitzada a el millor preu.

Empresa

Distribucions Túnel, distribuidor de vinos, destilados y licores

Distribuïdor de begudes, vins i destil·lats

Distribucions Túnel (abans Bodegas Túnel) és una empresa familiar que es va establir amb la finalitat de distribuir, no solament productes d'Antonio Nadal (una de les empreses del grup fundada en 1898), sinó una gran varietat de vins i licors. Té els seus orígens en 1986, fruit de la visió empresarial del Sr. Gabriel Morey.

Sis anys més tard, en 1992, amb noves incorporacions, l'empresa emprèn un procés de modernització en totes les seves àrees i el negoci es va ampliant: creixen les instal·lacions i la distribució de productes, tant nacionals com internacionals. Distribucions Túnel ofereix la més àmplia gamma de vins i licors fent de l'empresa un referent de servei dins del sector i, a la vegada, la distribuïdora de begudes més gran de Balears i una de les més grans d'Espanya.

Actualment, l'empresa compta amb una plantilla de 130 professionals que inclou una força de vendes de 25 persones, estructurada en dos departaments. D'una banda un equip de vendes a l'engròs i, per un altre, un especialitzat en vins, licors i cocteleria, tot això amb l'objectiu de cobrir les necessitats d'un ampli ventall de clients.

Horeca

El canal Horeca (hotels, restaurants i cafeteries) representa un 80% de la distribució total de l'empresa. Inclou les millors cadenes d'hotels de Mallorca, així com restaurants, discoteques, bars, cafeteries, etc., al voltant de tota l'illa.

Cada vegada és més important aquest canal on el client consumeix el producte en el local. La relació personal entre el venedor i el cambrer/bartender és de gran importància quant a la venda del producte, així com un bon servei al consumidor final. Distribucions Túnel compta amb experts en vins i cocteleria que col·laboren de forma regular amb aquest canal.

Botigues i supermercats

Aquest canal representa 20% de la distribució total de l'empresa. Inclou tant majoristes com botigues especialitzades i licoreries per tota Mallorca.

Té una molt bona distribució en les zones turístiques on sol haver-hi petits supermercats als quals distribueix una gran varietat de productes i on l'estratègia requereix promocions com a tasts i degustacions. El merchandising adquireix gran importància en aquest canal.

La nostra botiga

Vins de pràcticament totes les D.O. espanyoles, des de vins senzills i econòmics a grans vins d'autor o les més selectes reserves.

També trobarà una gran varietat de vins importats, espumosos, les millors ginebres del mercat, vodkes, roms, més de 100 referències de whiskys, tequiles, brandies i cognacs, així com licors i aiguardents de tots els racons del món.

La distribuidora de begudes líder en Balears

Distribució

Des de la seva fundació en 1986, a Marratxí, Distribucions Túnel s'ha dedicat a la comercialització de vins i licors embotellats.

En les últimes dècades experimenta un notable creixement quant a la distribució de productes en exclusiva. Actualment treballa amb més de 4.000 clients entre els quals destaquen les principals cadenes hoteleres i les grans marques de centres comercials. Distribueix més de 800 marques que suposen al voltant de 4.500 referències de productes diferents, tant nacionals com internacions.

Distribucions Túnel disposa de 7800 m2 de magatzems amb capacitat per a 12.000 palets, així com una flota de 40 furgonetes i camions. Compte també amb una xarxa de subdistribuïdors en les zones de costa que s'encarreguen no només del repartiment, sinó també de la capilarizació de vendes.

Botiga

L'establiment de Marratxí compta amb experts que li atendran i aconsellaran sobre un ampli assortiment de referències. Trobarà vins de pràcticament totes les D.O. espanyoles, caves i champagnes, així com una gran selecció de destil·lats: les millors ginebres del mercat, vodkes, roms, més de 100 referències de whiskys, tequiles, brandies, cognacs, licors i aiguardents de tots els racons del món. Oberta tant a particulars, com a empreses i hostaleria.

A més pot pertànyer al Club de Vins, on gaudirà d'avantatges exclusius, com a descomptes en les compres i accés a activitats especials.

Calle Teixidors 17, Marratxí 07141
De dilluns a divendres de 9.00h a 19.00h.

CATÀLEG DE REFERÈNCIES

Contacta amb nosaltres

+34 971 604 460

Teléfon Distribucions Túnel

info@distribucionstunel.com

Email de contacte

Carrer d´es Teixidors, 17 - 07141, Marratxí  Mallorca. España

Escriu-nos

Contacta amb nosaltres a través d'aquest formulari. Estarem encantats de respondre't a les pròximes hores.